Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)
Plaatsen
Lünebach (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Lünebach. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Lünebach. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Lünebach betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Lünebach hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Lünebach:

Zomervakantie Atlas toppers in Lünebach

Vakantiewoning Lünebach

Duitsland Eifel Lünebach

Deze woning is heel speciaal. De woning is namelijk gelegen boven een historisch café, genaamd Café 1900. De eigenaar heeft dit helemaal opgeknapt en er een authentiek karakter aan gegeven. U heeft

zelf geen “hinder” van het café want de sluitingstijd is 20.00. De woning is erg fraai en bevindt zich op de begane grond, 1e verdieping en zolder. De inrichting is meer dan verzorgd en comfortabel Entree, woonkamer met gemakkelijk zitcomfort en open keuken, 1e verdieping: twee slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden, badkamer met douche en toilet. De zolder is via de vlizotrap te bereiken, het bevinden zich nog twee 1-pers. bedden. Verder: Cv, sat-tv, en parkeerplaats naast de woning. Bed en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, kinderbed is aanwezig, huisdieren zijn toegestaan. U betaalt ook voor het water naar verbruik. N.B.: in de woning mag niet gerookt worden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 330,00