Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Lennestadt Oedingen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Lennestadt Oedingen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Lennestadt Oedingen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Lennestadt Oedingen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Lennestadt Oedingen:

Zomervakantie Atlas toppers in Lennestadt Oedingen

Vakantiewoning Lennestadt Oedingen

Duitsland Sauerland Lennestadt Oedingen

Een bijzonder mooie en gezellige woning op de 1e verdieping. De woning is ruim en biedt goed plaats aan 5 personen. Bij de woning heeft u de beschikking over een grote tuin

en kijkt u uit over de 45 hectare land van de eigenaar. Deze kweekt kerstbomen. Entree, ruime woonkamer met zit-en eethoek, grote luxe keuken met o.a. vrieskist, twee goede slaapkamers met in totaal vijf 1-pers. bedden (zijn tegen elkaar aan te schuiven) en mooie badkamer met douche. Verder: CV, satelliet KTV, 2e toilet, tuin met zitje en uw auto parkeert u in de garage. Op aanvraag kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 260,00