Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Brilon Madfeld. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Brilon Madfeld. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Brilon Madfeld betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Brilon Madfeld hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Brilon Madfeld:

Zomervakantie Atlas toppers in Brilon Madfeld

Vakantiewoning Brilon Madfeld

Duitsland Sauerland Brilon Madfeld

Op de begane grond van dit vrijstaande huis kan de vriendelijk eigenaresse u twee ruime, luxe en moderne vakantiewoningen aanbieden, de 436 ( 2-4 pers. ) en de 437 ( 4-6 pers.

). De inrichting is werkelijk prachtig en biedt veel comfort en gemak. Bij de woningen hoort een grote goed onderhouden tuin waar leuke zitjes zijn ingericht. En leuk verblijf voor families met kinderen. Ref 436: Entree, woonkamer met zitcomfort en twee extra slaapmogelijkheden, een mooie open keuken, een slaapkamer met een 2-pers. bed, badkamer met ligbad en toilet. Ref. 437: Entree, identiek aan de 436, met dien verstande dat deze woning een extra slaapkamer heeft met een 2-pers. bed en een extra douche. Verder: Cv, KTV, magnetron en parkeerplaats bij de woning. Bed – handlinnen wordt beschikbaar gesteld. Een kinderbed kan geplaatst worden en huisdieren zijn toegestaan tegen een tarief van € 3,= per dag per dier. NB: De prijs in de prijslijst geldt voor 2 ( ref 436 ) respectievelijk 4 ( ref. 437 ) personen. Iedere persoon extra betaalt € 6,= per persoon per dag. U dient dit ter plaatse te betalen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 225,00

Bungalow Vakantie Brilon Madfeld

Duitsland Sauerland Brilon Madfeld

De fraaie bungalow herbergt op de 1e verdieping een prima vakantiewoning. U heeft hier voldoende ruimte getuige de 3 slaapkamers. Bij mooi weer kunt u heerlijk in de grote tuin vertoeven. Het

zwembad ligt op enkele honderden meters. Entree, woonkamer met zitje, eenvoudige open keuken, drie slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en één 1-pers. bed, badkamer met ligbad. Verder: CV, satelliet KTV, grote tuin met zitje en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 274,00