Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Vakantiewoning Brilon Madfeld

Op de begane grond van dit vrijstaande huis kan de vriendelijk eigenaresse u twee ruime, luxe en moderne vakantiewoningen aanbieden, de 436 ( 2-4 pers. ) en de 437 ( 4-6 pers.

). De inrichting is werkelijk prachtig en biedt veel comfort en gemak. Bij de woningen hoort een grote goed onderhouden tuin waar leuke zitjes zijn ingericht. En leuk verblijf voor families met kinderen. Ref 436: Entree, woonkamer met zitcomfort en twee extra slaapmogelijkheden, een mooie open keuken, een slaapkamer met een 2-pers. bed, badkamer met ligbad en toilet. Ref. 437: Entree, identiek aan de 436, met dien verstande dat deze woning een extra slaapkamer heeft met een 2-pers. bed en een extra douche. Verder: Cv, KTV, magnetron en parkeerplaats bij de woning. Bed – handlinnen wordt beschikbaar gesteld. Een kinderbed kan geplaatst worden en huisdieren zijn toegestaan tegen een tarief van € 3,= per dag per dier. NB: De prijs in de prijslijst geldt voor 2 ( ref 436 ) respectievelijk 4 ( ref. 437 ) personen. Iedere persoon extra betaalt € 6,= per persoon per dag. U dient dit ter plaatse te betalen.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
AvacZie site aanbieder€ 225,00vrije keuze
Op de begane grond van dit vrijstaande huis kan de vriendelijk eigenaresse u twee ruime, luxe en moderne vakantiewoningen aanbieden, de 436 ( 2-4 pers. ) en de 437 ( 4-6 pers. ). De inrichting is werkelijk prachtig en biedt veel comfort en gemak. Bij de woningen hoort een grote goed onderhouden tuin waar leuke zitjes zijn ingericht.
En leuk verblijf voor families met kinderen. Ref 436: Entree, woonkamer met zitcomfort en twee extra slaapmogelijkheden, een mooie open keuken, een slaapkamer met een 2-pers. bed, badkamer met ligbad en toilet.
Ref. 437: Entree, identiek aan de 436, met dien verstande dat deze woning een extra slaapkamer heeft met een 2-pers. bed en een extra douche.
Verder: Cv, KTV, magnetron en parkeerplaats bij de woning. Bed – handlinnen wordt beschikbaar gesteld. Een kinderbed kan geplaatst worden en huisdieren zijn toegestaan tegen een tarief van € 3,= per dag per dier. NB: De prijs in de prijslijst geldt voor 2 ( ref 436 ) respectievelijk 4 ( ref. 437 ) personen. Iedere persoon extra betaalt € 6,= per persoon per dag. U dient dit ter plaatse te betalen.
 Lees meer bij Avac
Uw Kampeervakantie in  Vakantiewoning Brilon   Madfeld, Bron: Avac
Uw in Vakantiewoning Brilon Madfeld (Bron: Avac)
  •  Vakantiewoning Brilon   Madfeld