Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Vakantiewoning Gönnersdorf

Groot huis met op de 1e verdieping een ruime vakantiewoning. De woning is gezellig ingericht. Bij de woning hoort een grote open tuin met een mooi uitzicht op de omgeving van Gönnersdorf.

Eigen entree, grote woonkamer met eethoek en gemakkelijk zitcomfort, eenvoudig keukenblok, twee ruime slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en een zeer fraaie badkamer met douche en ligbad. Verder: CV, satelliet KTV, grote tuin met zitje en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en kleine huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van € 4 per dag. N.B. De prijs in de prijslijst geldt voor 2 personen, iedere persoon extra betaalt € 3,50 per dag (juni t/m september) of € 6 per dag (januari t/m mei).

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
AvacZie site aanbieder€ 260,00vrije keuze
Groot huis met op de 1e verdieping een ruime vakantiewoning. De woning is gezellig ingericht. Bij de woning hoort een grote open tuin met een mooi uitzicht op de omgeving van Gönnersdorf. Eigen entree, grote woonkamer met eethoek en gemakkelijk zitcomfort, eenvoudig keukenblok, twee ruime slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en een zeer fraaie badkamer met douche en ligbad.
Verder: CV, satelliet KTV, grote tuin met zitje en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en kleine huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van € 4 per dag.
N.B. De prijs in de prijslijst geldt voor 2 personen, iedere persoon extra betaalt € 3,50 per dag (juni t/m september) of € 6 per dag (januari t/m mei).
 Lees meer bij Avac